Liceenii dau, luni, proba scrisă la LIMBA ROMÂNĂ. Tot ce trebuie să ştii despre BACALAUREAT 2015

Publicat in Eveniment 29 Iunie 2015 978 ori
Google+ WhatsApp
Liceenii dau, luni, proba scrisă la LIMBA ROMÂNĂ. Tot ce trebuie să ştii despre BACALAUREAT 2015
Liceenii dau, luni, proba scrisă la LIMBA ROMÂNĂ. Tot ce trebuie să ştii despre BACALAUREAT 2015

Examenul de BAC 2015 continuă, în săptămâna 29 iunie-3 iulie, cu probele scrise. Luni, 29 iunie, absolvenţii de clasa a XII-a dau examen la Limba Română.

 

Aproape 169.000 de elevi de clasa a XII-a s-au înscris în sesiunea de vară a examenului de BAC 2015. Tinerii au intrat de luni, în febra probelor scrise ale examenului de BAC 2015.

Aproape 150.000 de candidaţi susţin, luni, primul examen de la BAC 2015, cel la Limba şi Literatura română. Elevii care au studiat profilul umanist şi profilul pedagogic vor avea aceleaşi subiecte, iar absolvenţii filierei teoretice - profil real şi ai filierei tehnologice vor primi alte subiecte. Elevii vor avea la dispoziţie trei ore ca să rezolve subiectele.

 

Examenul la Limba română a început la ora 9:00 şi se va termina la ora 12:00. Elevii trebuie să fie în sălile de examen cu aproximativ o oră înainte să înceapă examenul şi au voie să părăsească sala de examn cel mai devreme la o oră şi jumătate după începerea probei.

Următoarea probă de la BACALAUREAT 2015, cea Limba Maternă, este programată marţi, 30 iunie.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.