Decizie IMPORTANTĂ luată de Colegiul "Mihai Viteazul" din Ploiesti

Publicat in Eveniment 23 Iunie 2015 Actualizat: 23 Iunie 2015 1198 ori
Google+ WhatsApp
Decizie IMPORTANTĂ luată de Colegiul "Mihai Viteazul" din Ploiesti
Decizie IMPORTANTĂ luată de Colegiul "Mihai Viteazul" din Ploiesti

În ciuda presiunilor Ministerului Educaţiei şi a Inspectoratului Şcolar Prahova pentru ca elevii cu certificate lingvistice să fie admişi cu nota maximă, fără concurs, în clasele a V-a, cu predare intensivă în limba engleză, conducerea unui colegiu din Ploieşti a decis ca elevii înscrişi la admitere să aibă şanse egale.

 

Este vorba de Colegiul Naţional Mihai Viteazul, unde certificatele lingvistice se vor echivala doar cu proba orală, care reprezintă 30% din nota finală. În rest, toţi elevii vor susţine proba scrisă, fiind eliminată astfel discriminarea între cei cu şi fără certificat Cambridge. Decizia a fost luată ieri de Consiliul de Administraţie al colegiului, spre bucuria celor 127 de elevi fără diplome eliberate de British Council.

 

Sursa: observatorulph.ro

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cele mai citite

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.