Școală de vară în Grădina Zoologică Ploiești

Publicat in Eveniment 22 Iunie 2015 1143 ori
Google+ WhatsApp
Școală de vară în Grădina Zoologică Ploiești
Școală de vară în Grădina Zoologică Ploiești

Primăria Municipiului Ploieşti, prin Administrația Parcului Memorial “Constantin Stere” (A.P.M.S.C.) Ploiești, anunţă organizarea și în acest an a tradiționalei “Școli de vară în Grădina Zoologică Ploiești”.

 

La eveniment vor participa elevii câștigători ai concursurilor “Gândește verde, gândește curat”, organizat de Agenția pentru Protecția Mediului (A.P.M.) Prahova și “Suntem parte din natură”, organizat de A.P.M.S.C. Ploiești, „Școala de vară” incluzând trei acțiuni organizate în colaborare cu A.P.M. Prahova, ce urmează a se derula astfel:

„Școala de vară” din 29 iunie - 2 iulie, la care vor participa elevii Liceului “Toma Socolescu” din Ploiești; „Școala de vară”, programată a se desfășura la finele lunii iulie, cu elevi ai liceelor “Sfântul Andrei” din Ploiești și „Constantin Cantacuzino” din Băicoi, respectiv „Școala de vară” din 31 august - 3 septembrie, la care vor participa elevi ai Liceului “Teodor Diamant” din Boldești – Scăieni.

Printre principalele teme abordate în cadrul evenimentului se regăsesc subiecte precum: conservarea biodiversității, reciclarea deșeurilor, reducerea consumului de plastic, arii protejate din județul Prahova, grădinile zoologice și rolul acestora în conservarea speciilor de animale, istoria Parcului Memorial “Constantin Stere” și proiecte de conservare a speciilor de pasări amenințate din Romania

Tot în cadrul aceluiași eveniment, vor fi organizate și alte acțiuni cu specific precum :

“Nuntă Bengaleză” pe 20 iulie, începând cu ora 12.00, “Concurs Pescăresc” între 13 și 14 august , unde sunt așteptați atât adulții, cât și copiii, respectiv “Noaptea la ZOO” în data de 28 august, începând cu ora 20.00.

Parteneri ai evenimentului: Societatea Ornitologică Română - Filiala Prahova, Asociația Sportivă „Sănătatea” Ploiești și Muzeul Memorial “Constantin Stere”.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.