Marea debarasare la Ploieşti. Puteți câștiga premii de 2.000 de lei

Publicat in Eveniment 22 Iunie 2015 727 ori
Google+ WhatsApp
Marea debarasare la Ploieşti. Puteți câștiga premii de 2.000 de lei
Marea debarasare la Ploieşti. Puteți câștiga premii de 2.000 de lei

Primăria Municipiului Ploieşti, prin Regia Autonomă de Servicii Publice Ploieşti, anunţă desfăşurarea Campaniei „Marea Debarasare”, programată a se derula în perioada 22 – 28 iunie 2015.

 

Astfel, împreună cu operatorul de salubritate, se va realiza colectarea deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) de la cetățeni, în vederea gestionării ecoraționale, ce constă în tratare, reciclare, respectiv neutralizarea deșeurilor.

În acest sens, persoanele care au echipamente electrice și electronice uzate, grele sau de mari dimensiuni, nefuncționale sau degradate, sunt invitate să își anunțe intenția de participare la campanie, de luni până joi, în intervalul orar 08.00 – 16.00, la numerele de telefon 0244 – 541.071 int. 114 – Biroul Protecţia Mediului, respectiv 0800.800.884 – Dispeceratul Primăriei.

De menționat că, cetățenii participanți la campanie vor fi înscriși în cadrul tombolei “Scoate deşeurile din casa ta!”, eveniment ce se va desfăşura marţi, 30 iunie 2015, ora 10.00, la parterul complexului Winmarkt Grand Center. Premiile tombolei sunt în valoare totală de 2.000 RON, acestea fiind oferite de Asociaţia ROREC. Regulamentul tombolei este disponibil pe www.rasp.ro. De asemenea, cetăţenii care au echipamente electrice şi electronice de mici dimensiuni sunt aşteptaţi la Centrul Municipal de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice din strada Ciprian Porumbescu.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.