Topul celor mai bune licee din Prahova

Publicat in Eveniment 22 Iunie 2015 2858 ori
Google+ WhatsApp
Topul celor mai bune licee din Prahova
Topul celor mai bune licee din Prahova

Site-ul admitereliceu.ro oferă absolvenţilor de clasa a VIII-a posibilitatea de a se informa cu privire la mediile de admitere la liceele din Ploieşti şi Prahova. Topul este făcut din punct de vedere al profilelor şi specializărilor unităţilor de învăţământ.

 

Pe primul loc se află Colegiul Naţional Mihai Viteazul Ploieşti cu profil real specializarea mate-info, limba engleză, unde media de admitere este de 9.71.

Specializarea mate-info bilingv engleză de la LMV este urmată de aceeaşi specializare a Colegiul Naţional Alexandru Ioan Cuza unde media de admitere este de 9,36.

Pe locul trei şi patru în ceea ce priveşte specilizările celor  mai căutate licee din Ploieşti regăsim tot Colegiul Naţional Alexandru Ioan Cuza: Ştiinţe ale Naturii - 9,21 şi Mate-Info 9,19.

Colegiul Naţional I.L. Caragiale ocupă poziţia a V-a cu specializarea  mate-info bilingv engleză, unde media de admitere este de 9,11. Vezi continuarea topului celor mai populare licee din Ploieşti şi Prahova în funcţie de specializări pe site-ul admitereliceu.ro.

Sursa: observatorulph.ro

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.