Acțiune de ecologizare în Bușteni

Publicat in Eveniment 10 Iunie 2015 407 ori
Google+ WhatsApp
Acțiune de ecologizare în Bușteni
Acțiune de ecologizare în Bușteni

Oameni de afaceri japonezi, împreună cu reprezentanți ai grupului Cris-Tim, ai Institutului Kaizen România, autoritățile locale și aproximativ 50 de elevi de la Colegiul ”Ion Kalinderu” au participat, marți, la o acțiune de ecologizare în zona Telecabinei din Bușteni.

 

Acțiunea, denumită ”5S Public”, s-a desfășurat pe bază de voluntariat și a fost susținută de Asociația ”CLEAN UP” din Japonia, cu o vastă experiență internațională și rezultate remarcabile obținute în proiecte similare.

”5S Public” este un eveniment complex de aplicare a metodelor japoneze Kaizen Institute pentru îmbunătățirea relațiilor sociale la nivelul orașelor, reunind parteneri din mediul privat, administrație publică, mass media și ONG-uri.

Evenimentul s-a încheiat cu o petrecere selectă, pe terasa Castelului Cantacuzino, dedicată voluntarilor români și străini.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.