BĂTAIE cu bâte, lopeți și pietre în Ploiești

Publicat in Eveniment 08 Iunie 2015 2651 ori
Google+ WhatsApp
BĂTAIE cu bâte, lopeți și pietre în Ploiești
BĂTAIE cu bâte, lopeți și pietre în Ploiești

Pe 1 iunie, pe strada Dumbravei din cartierul Bereasca a fost ”război” în toată regula între două familii, în plină stradă, ziua-n amiaza mare. Bâte, lopeți, târnăcoape, furci, pietre, trafic blocat, oameni fugind speriați.

 

Un cititor Incomod.ph a reușit să facă mai multe fotografii în timpul conflictului.

”Era 12.30, scandalul era între unii înarmați cu furci, lopeți și bâte care îi asaltau pe alții, blocați într-o curte și care la rândul lor aruncau cu pietre și cărămizi. Fugea lumea pe stradă urlând de frică. Traficul era blocat și până la urmă a venit Poliția”, a povestit cititorul Incomod.

Potrivit surselor din Poliție, de fapt, ”războiul” a început cu o zi înainte. Pe 1 iunie a fost răzbunarea, cei care luaseră bătaie cu o zi înainte s-au întors cu ajutoare luând cu asalt, la propriu, casa celor cu care se certau. Nici în prima zi, nici a doua zi, nimeni nu a anunțat Polițiia.

Însă, pe 1 iunie, un echipaj de Poliție care trecea prin zonă a intervenit pentru aplanarea conflictului, reușind să prindă două persoane, restul fugind de la fața locului. În urma anchetei au fost identificate 16 persoane care au participat la scandal, fiind amendate pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. De asemeni, în cauză s-a deschis și un dosar penal pentru violare de domiciliu, distrugere, loviri și alte violențe. Din nefericire, o femeie însărcinată în luna a cincea a fost rănită, fiind transportată la spital având răni ușoare la cap și abdomen.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.