Susţinătorii lui Victor Ponta, agresaţi la un protest din Piaţa Victoriei VIDEO

Publicat in Eveniment 06 Iunie 2015 623 ori
Google+ WhatsApp
Susţinătorii lui Victor Ponta, agresaţi la un protest din Piaţa Victoriei VIDEO
Susţinătorii lui Victor Ponta, agresaţi la un protest din Piaţa Victoriei VIDEO

Susţinătorii lui Victor Ponta au fost agresaţi în Piaţa Victoriei, la un protest la care au participat câteva zeci de persoane. Printre cei atacaţi de cei ieşiţi în stradă pentru a cere demisia premierului s-a numărat şi un bătrân.


Un bătrân a fost la un pas de a fi linşat pentru că purta o pancartă cu mesaj pro-Victor Ponta în Piaţa Victoriei, vineri după-amiază, când aproape o sută de persoane au ieşit în stradă pentru a cere demisia premierului, la câteva ore după ce a fost anunţat de DNA că are calitate de suspect în dosarul lui Dan Şova. A fost nevoie de intervenţia jandarmilor ca să liniştească spiritele şi să-l scoată pe bătrân din mâinile protestatarilor furioşi.

Circa 100 de persoane au protestat vineri în Piața Victoriei, manifestanții cerând demisia premierului Victor Ponta și afișând pancarte cu mesaje împotriva șefului Guvernului și steaguri tricolore.

În zonă a avut loc și o altă manifestație. Aceasta este organizată de Partidul Ecologist Român pe teme de mediu și se desfășoară în fața Muzeului "Grigore Antipa", fiind prezente aproximativ 100 de persoane.

Cele două acțiuni nu au perturbat circulația în zonă, traficul s-a desfăşurat normal, iar manifestanții au fost monitorizați de Jandarmerie.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.