Accident aviatic pe aerodromul Strejnic. Zece persoane ranite

Publicat in Eveniment 03 Iunie 2015 1265 ori
Google+ WhatsApp
Accident aviatic pe aerodromul Strejnic. Zece persoane ranite
Accident aviatic pe aerodromul Strejnic. Zece persoane ranite

Miercuri, la ora 09.50, Dispeceratul ISUJ Prahova a fost anunţat de către Centrul de Coordonare ROMATSA despre iminenţa producerii unui incident de aviaţie civilă. O aeronavă tip BRITTEN NORMAN ISLANDER A27, având opt pasageri la bord şi un echipaj format din doi piloţi, a solicitat o aterizare forţată pe aerodromul Strejnicu, ca urmare a unei defecţiuni apărute la motoare.

 

La ora 09.55, Dispeceratul de zbor al Aerodromului Strejnic, a anunţat prin 112 faptul că aeronava s-a prăbuşit, deoarece trenul de aterizare s-a blocat, iar cele 10 persoane aflate la bordul aeronavei sunt încarcerate şi rănite grav.

Exista și pericolul unui incendiu, cantitatea de combustibil estimată să se găsească în rezervoarele aeronavei fiind de aproximativ 400 litri.

Acesta este numai scenariul exercițiului de cooperare cu forțe și mijloace în teren pentru testarea Planului Operațional în caz de accident de aviație civilă și a Planului Roșu Județean, care se pune în aplicare în situația în care sunt mai mult de 5 victime rănite grav.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.