Manifestarea "Luptăm pentru Orașul Reciclării", astăzi în fața Palatului Culturii

Publicat in Eveniment 29 Mai 2015 670 ori
Google+ WhatsApp
Manifestarea "Luptăm pentru Orașul Reciclării", astăzi în fața Palatului Culturii
Manifestarea "Luptăm pentru Orașul Reciclării", astăzi în fața Palatului Culturii

Primăria Municipiului Ploiești, prin Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești, vă invită vineri, 29 mai 2015, începând cu ora 12.00, pe scena Palatului Culturii, la manifestarea Luptăm pentru Orașul Reciclării, moment organizat în cadrul evenimentului „ Zilele Ploieștiului”.

 

La această acțiune vor participa elevii din cele 19 școli intrate în concursul „Școala Reciclării – prezent și viitor verde”, care vor exemplifica modul de sortare al deşeurilor de ambalaje.

Astfel, după sesiunile de informare desfăşurate în cadrul unităţilor de învăţământ participante la concursul interşcolar Şcoala Reciclării arătăm că se poate!

Colectarea selectivă a deşeurilor în unităţile de învăţământ participante este impresionantă, tendinţa ascendentă din anul 2015 faţă de anul 2014, o putem identifica cu dorinţa elevilor de a arăta că se poate.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.