Prahovenii care au beneficiat de certificate false de handicap, trimişi în judecată. LISTA INCULPAȚILOR

Publicat in Eveniment 28 Mai 2015 2191 ori
Google+ WhatsApp
Prahovenii care au beneficiat de certificate false de handicap, trimişi în judecată. LISTA INCULPAȚILOR
Prahovenii care au beneficiat de certificate false de handicap, trimişi în judecată. LISTA INCULPAȚILOR

Cei care au beneficiat de false certificate de handicap emise de comisia din cadrul DGASPC Prahova, condusă de Viorica Oniga, vor da socoteală în faţa justiţiei.

26 de persoane care au beneficiat de falsele certificate de handicap emise de comisia pentru persoane cu handicap Prahova din cadrul Direcţiei Judeţene de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC), condusă de medicul Viorica Oniga, vor da socoteală în faţa justiţiei.

Deocamdată, este vorba, potrivit telegrama.ro,  de Pascu Mariana, Aron Luminiţa, Bălănica Vasile Simona, Băltăreţ Ion, Bondăreţ Daniela, Bondăreţ Ioana, Cîrstea Constantin, Cismaru Florian, Cismaru Mariana, Constantin Gheorghe, Doagă-Bobea (Moşororiu) Dorina, Dobre Cornelia, Neagu Mihaela, Neagu Ştefana, Nenu Niculina, Păduraru Elena, Puiu Anghel, Puiu Aurelia, Safta Camelia, Sandu Steliana, Şerban Constanţa, Stoican Elena, Stoican Mariana, Tăbleţ Elena, Tăbleţ Ilie şi Teclici Maria, care figurează ca inculpaţi într-un dosar de cumpărare de influenţă aflat pe rolul Tribunalului Prahova, din 21 mai, şi în care DGASPC Prahova este parte civilă.

Numărul beneficiarilor ar ajunge, însă, la peste 100 de persoane, astfel că lista persoanelor din dosar ar putea creşte, mai scrie sursa citată.

Viorica Oniga, fosta şefă a Comisiei pentru persoane cu handicap Prahova, a fost trimisă în judecată, în arest la domiciliu, pentru infracţiuni de corupţie, împreună cu alte persoane învinuite, iar dosarul se află pe rolul instanţei Tribunalului Buzău, unde aceasta a cerut strămutarea.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.