Manifestări culturale în Ploiești cu ocazia Zilelor Orașului

Publicat in Eveniment 28 Mai 2015 1315 ori
Google+ WhatsApp
Manifestări culturale în Ploiești cu ocazia Zilelor Orașului
Manifestări culturale în Ploiești cu ocazia Zilelor Orașului

Primaria Municipiului Ploiesti organizeaza, in perioada 27 mai  – 1 iunie 2015, “Zilele Ploiestiului”, o manifestare cultural-artistica de amploare, care ii va surprinde in cel mai placut si inedit mod pe ploiesteni, atat pe cei mari, cat si pe cei mici, prin multitudinea programelor de varietati, evenimentele urmand a se derula in mai multe zone din oras.

 

Astfel, joi, 28 mai 2015, in a doua zi a manifestarilor “Zilele Ploiestiului”, evenimentele vor debuta incepand cu ora 13.00 ,  la Winmarkt Shopping Center, unde va avea loc Expozitia de arta plasticaPloiesti, orasul meu, oras european, eveniment organizat de Casa de Cultura I.l.Caragiale,  la finalul caruia se va desfasura si premierea concursului pentru elevi.

 Manifestarile zilei vor continua la ora 18.00 cu vernisajul Salonul de primavara, eveniment organizat la Uniunea Artistilor Plastici, urmand ca la ora 19.00 ploiestenii sa poata participa la un adevarat regal muzical in cadrul Galei tinerilor de dirijori, spectacol organizat si gazduit deFilarmonica „Paul Constantinescu”. Ziua se incheie tot pe note muzicale, de data aceasta la Teatrul „Toma Caragiu”, cu spectacolul Slagare in revenire, eveniment la care iubitorii de muzica de buna calitate vor avea intrare libera.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.