Bilantul echipajelor ISU Prahova in ultimele 24 de ore

Publicat in Eveniment 27 Mai 2015 621 ori
Google+ WhatsApp
Bilantul echipajelor ISU Prahova in ultimele 24 de ore
Bilantul echipajelor ISU Prahova in ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Şerban Cantacuzino” al judeţului Prahova au fost solicitate să intervină pentru gestionarea următoarelor evenimente:

În municipiul Ploiești, str. Mihai Bravu, echipajele de pompieri au intervenit cu 6 autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un depozit.
Au ars: deșeuri reciclabile, mase platice, cauciuc și hârtie pe o suprafață de aproximativ 800 mp, depozitate în aer liber.
Cauza probabilă: jar sau scântei – fumatul în locuri nepermise sau în locuri neprotejate corespunzător.

În localitatea Brebu, str. Mănăstirii, echipajele de pompieri au intervenit cu 2 autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească.
Au ars: pereții construiți din material lemnos pe o suprafață de aproximativ 12 mp.
Cauza probabilă: jar sau scântei purtate de vânt și căzute pe materiale combustibile.

În comuna Măgurele – DN1A, echipajele de pompieri au fost solicitate să intervină pentru a salva o bovină dintr-o fântână, cu o adâncime de 5 m si 1 m diametru.

În municipiul Ploiești, strada Democrației, echipajele de pompieri au fost solicitate să intervină pentru a debloca ușa unui imobil, în care se afla o femeie, în vârstă de 92 de ani, cu probleme medicale. Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din municipiu.

Echipajele SMURD au intervenit în 31 cazuri de urgenţă medicală. În toate cazurile, paramedicii au acordat primul ajutor medical calificat, persoanele fiind monitorizate şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.