Un cuplu din Prahova a adus statului un PREJUDICIU IMENS. Ce au făcut

Publicat in Eveniment 25 Mai 2015 745 ori
Google+ WhatsApp
Un cuplu din Prahova a adus statului un PREJUDICIU IMENS. Ce au făcut
Un cuplu din Prahova a adus statului un PREJUDICIU IMENS. Ce au făcut

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au definitivat cercetările într-un dosar penal vizând săvârșirea unor infracțiuni de evaziune fiscală și spălare a banilor, care a fost înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova cu propunere de trimitere în judecată a persoanelor cercetate

 

În urma administrării probatoriului, s-a stabilit faptul că, două dintre pesoanele bănuite, un bărbat în vârstă de 55 de ani și soția acestuia în vârstă de 48 de ani, ambii din municipiul Ploiești, cu sprijinul altor doi bărbați, prin intermediul a 19 persoane juridice – societăți comerciale și asociații, folosite într- un circuit comercial ilicit, ar fi cauzat bugetului de stat un prejudiciu de peste 1.700.000 de lei.

Persoanele bănuite ar fi produs și comercializat, prin unități proprii, suplimente alimentare și cosmetice de diferite tipuri și ar fi ascuns veniturile obținute din comercializarea acestora, prin neînregistrarea în evidențele contabile ale societăților a operațiunilor comerciale efectuate și a veniturilor aferente realizate, în scopul sustragerii de la plata taxelor și impozitelor datorate bugetului de stat. Activitatea infracțională avută în vedere de anchetatori a fost cuprinsă în intervalul 2011 – 2014.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office