Controale ale Poliţiei Locale pe mai multe străzi din Ploieşti. Ce caută oamenii legii

Publicat in Eveniment 25 Mai 2015 465 ori
Google+ WhatsApp
Controale ale Poliţiei Locale pe mai multe străzi din Ploieşti. Ce caută oamenii legii
Controale ale Poliţiei Locale pe mai multe străzi din Ploieşti. Ce caută oamenii legii

Politia Locala Ploiesti, impreuna cu lucratorii Regiei Autonome de Servicii Publice si cei ai operatorului de salubritate, a organizat o actiune de control in cursul zilei de vineri, 22 mai 2015, in vederea depistarii detinatorilor de atelaje hipo care nu respecta traseele stabilite de municipalitate, precum si a persoanelor care colecteaza deseuri din plastic sau metal de pe platformele gospodaresti.

 

Verificarile au avut loc pe urmatoarele strazi: Cosminele, Marasesti, Apelor, Aleea Catinei, Spatar Milescu, Caliman, Mircea cel Batran, Codrului, Cameliei, Faget si Aleea Arnauti, in intervalul orar 08:30-12:00. Astfel, s-a procedat la legitimarea si identificarea a cinci persoane care conduceau vehicule trase-impinse cu mana, in care transportau saci din rafie incarcati cu deseuri din plastic, fiind aplicate sanctiuni contraventionale in valoare totala de 4000 lei.

In plus, s-a luat si masura complementara de confiscare a vehiculelor, ce au fost ridicate de angajatii S.C. SGU Ploiesti. Totodata, au fost depistate cinci persoane care conduceau vehicule cu tractiune animala pe alte trasee decat cele prevazute de H.C.L. nr. 137/2012, aplicandu-se sanctiuni in valoare totala de 2500 lei.

De asemenea, au fost sanctionate contraventional sase persoane care depozitau peturi pe domeniul public, fara a mentine curatenia in apropierea platformelor gospodaresti, cu amenzi in valoare totala de 600 lei. In urma desfasurarii acestei actiuni, a fost ridicata si o cantitate de aproximativ 700 kg peturi, ce a fost predata pe baza de proces verbal lucratorilor operatorului de salubritate.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office