Trei ploieșteni vor escalada Kilimanjaro

Publicat in Eveniment 25 Mai 2015 424 ori
Google+ WhatsApp
Trei ploieșteni vor escalada Kilimanjaro
Trei ploieșteni vor escalada Kilimanjaro

Delia, Razvan si Andrei, trei tineri ploiesteni, vor escalda vârful african Kilimanjaro (5895 metri), in perioada 10- 16 iulie 2015, pentru a sustine dezvoltarea unui centru de tineret in oraș.

 

Cei trei au decis sa isi depaseasca limitele pe Kilimanjaro pentru a atrage atentia comunitatii asupra oportunitatii de dezvoltare a tinerilor prin Centrul de Tineret al Asociatiei Un Strop de Fericire – Youth Hub AUSF. Posibilele sponsorizari pe care le vor obține se vor îndrepta pentru a sustine chiria si amenajarea unui spatiu pe o perioada de un an, dar și startul unor activitati care sa ii asigure sustenabilitatea in timp.

Centrul de Tineret al Asociatiei Un Strop de Fercire, Youth Hub AUSF, functioneaza de aproximativ un an ca un grup pe o retea de socializare, reuneste aproximativ 200 de liceeni din orasele Ploiesti, Baicoi, Valenii de Munte si Busteni, tineri care prin proiectele asociatiei actioneaza la nivel local, in comunitatile din care provin.

Scopul centrului este sa implice tinerii in problemele comunitatii,sa stimuleze initiativa, sa ofere o alternativa pentru dezvoltarea personala a tinerilor prin asumarea unor responsabilitati in organizarea proiectelor. De curand centrul de tineret a devenit membru al unei organizatii internationale de tineret, Shokkin Group International, si este deja implicat in proiecte educative sustinute de Uniunea Europeana prin Programul Erasmus+.

Asociatia Un Strop de Fericire este o organizatie nonprofit care ajuta copiii cu oportunitati reduse, contribuie la educatia tinerilor și incurajeaza schimbarea in comunitate.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office