Spitalul de Pediatrie nu se mai face în sediul OMV Petrom

Publicat in Eveniment 18 Mai 2015 1763 ori
Google+ WhatsApp
Spitalul de Pediatrie nu se mai face în sediul OMV Petrom
Spitalul de Pediatrie nu se mai face în sediul OMV Petrom

Spitalul de Pediatrie nu se va mai face în clădirea OMV din centrul Ploieștiului, a declarat primarul Iulian Teodorescu.

 

Administrația locală intenționează ca în clădirea OMV să se facă birouri unde să fie mutată Casa de Cultură I. L. Caragiale, care plătește chirie pentru sediul unde funcționează, Administrația Serviciilor Social Comunitare care nu mai are sediu și contabilitatea de la Spitalul de Pediatrie, care va rămâne în continuare în locația de pe Bulevardul Independenței. De asemenea, Primăria Ploiești se află în negocieri cu Consiliul Județean Prahova pentru a primi pentru spitalul de pediatrie spații la Maternitatea Ploiești.

Primăria a depus un memoriu prin care cere OMV să aprobe folosirea clădirii pentru birouri, dar așteaptă deocamdată răspuns de la Viena. Dacă răspunsul va fi favorabil, Primăria Ploiești nu va mai fi în pericol de a plăti 10 milioane de euro, conform clauzei din contractul cu OMV.

Sursa: stopinfractori.ro

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.