Primăria Câmpina are de recuperat 2 miliarde lei vechi de la tatăl Andreei Marin

Publicat in Eveniment 15 Mai 2015 980 ori
Google+ WhatsApp
Primăria Câmpina are de recuperat 2 miliarde lei vechi de la tatăl Andreei Marin
Primăria Câmpina are de recuperat 2 miliarde lei vechi de la tatăl Andreei Marin

La inceputul acestei saptamani, administratia locala campineana a castigat procesul impotriva SC Termax, firma tatalui vedetei TV, Andreea Marin.

 

Societatea in cauza a furnizat, timp de 8 ani, agent termic, in 10 unitati scolare din municipiu. insa, in 2012, in urma unui control al Curtii de Conturi, s-a constata ca pretul gigacaloriei calculat de Termax era mult umflat. Drept urmare, Primaria Campina a intentat proces pentru recuperarea banilor platiti in plus. Tribunalul a decis ca autoritatile locale au castig de cauza, dar sentinta a fost atacata de Termax.

Acum cateva zile, s-a judecat si recursul iar, potrivit juristului Primariei, Iulian Anton, sentinta a fost in contnuare favorabila Campinei.

“Recursul s-a judecat la Curtea de Apel Ploiesti si a fost respins. Asadar, instantele de judecata ne-au dat castig de cauza, iar Termax trebuie sa ne dea aproximativ 2 miliarde lei vechi. Sentinta e definitiva si irevocabila si dupa ce intram in posesia ei vom incerca sa recuperam banii pe cale amiabila. Daca nu se poate, vom ajunge la executare silita”.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.