Imagini de la deschiderea LEROY MERLIN din Ploiești FOTO

Publicat in Eveniment 15 Mai 2015 1075 ori
Google+ WhatsApp
Imagini de la deschiderea LEROY MERLIN din Ploiești FOTO

Retailerul francez de bricolaj LEROY MERLIN a deschis joi 14 mai, la Ploieşti, cel de-al treilea magazin din România. Magazinul este situat în cadrul centrului comercial aflat pe DN1, km. 6, comuna Blejoi, jud. Prahova şi este primul magazin bauMax care se redeschide sub numele LEROY MERLIN.

 

LEROY MERLIN pregătește pentru ploieşteni o ofertă generoasă de zeci de mii de produse de bricolaj, construcții, decorațiuni și grădinărit la prețuri mici. Această ofertă este integrată într-un magazin care are o suprafață de 12.000 mp și o echipă formată din 100 de colaboratori din vechiul magazin și noi angajați.

"Deschiderea celui de-al treilea magazin LEROY MERLIN în România este un pas firesc al filosofiei prețurilor mici LEROY MERLIN - preocuparea constantă de a micșora prețurile - pentru ca amenajarea casei să fie la îndemâna clienților noștri. Acum aducem și în Ploieşti acest concept, într-un oraș care ne-a interesat de mai mult timp din acest punct de vedere, și tocmai de aceea, am organizat aici, în cele mai mici detalii, cel de-al treilea magazin din țară. Îi așteptăm pe ploieşteni cu foarte multe suprize plăcute, în plus față de surprizele prețurilor mici, prezente oricum tot timpul", a declarat  Frédéric Lamy, directorul general LEROY MERLIN România.''

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.