Şi-a parcat maşina avariată pe o stradă din Ploieşti. Nu-ţi vine să crezi ce s-a întâmplat cu ea

Publicat in Eveniment 12 Mai 2015 727 ori
Google+ WhatsApp
Şi-a parcat maşina avariată pe o stradă din Ploieşti. Nu-ţi vine să crezi ce s-a întâmplat cu ea
Şi-a parcat maşina avariată pe o stradă din Ploieşti. Nu-ţi vine să crezi ce s-a întâmplat cu ea

Luni, în jurul orei 20.00, dispeceratul Secției nr. 4 de Poliție Ploiești a fost sesizat de un bărbat care ar fi observat lipsa autoturismului personal, pe care l-ar fi parcat pe o stradă din zona de sud a municipiului, avariat în urma unui accident rutier.

 

Deplasându-se la fața locului, polițiștii, în timp ce efectuau cercetări cu privire la aspectele sesizate, au observat în trafic o autoutilitară care ar fi transportat un autoturism care corespundea descrierii oferite de apelant. După oprirea autoutilitarei, polițiștii au stabilit că cei doi ocupanți ar fi achiziționat autoturismul reclamat ca furat de la un bărbat care ar fi pretins că este rudă cu proprietarul și care, anterior ar fi mutat vehiculul pe o altă stradă.

Bunul în cauză a fost recuperat de polițiști și predat persoanei vătămate, fiind, de asemenea identificată persoana bănuită de comiterea infracțiunii de furt respective.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, cercetările urmând a fi continuate pentu stabilirea întregii activități infracționale.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.