A început DEZINSECȚIA de primăvară în Ploiești

Publicat in Eveniment 12 Mai 2015 756 ori
Google+ WhatsApp
A început DEZINSECȚIA de primăvară în Ploiești
A început DEZINSECȚIA de primăvară în Ploiești

Potrivit Regiei Autonome de Servicii Publice Ploieşti, începând de astăzi şi până pe data de 24 mai, în Ploieşti se desfăşoară campania de dezinsecţie aferentă primăverii. Cetăţenii care întâmpină probleme cu căpuşele sunt rugaţi să se adreseze RASP pentru ca firma care deţine contractul DDD în Ploieşti să poată interveni.

”Vă aducem la cunoştiinţă că, în perioada 12-24 mai 2015, SC Coral Impex SRL va executa activitate de dezinsecţie pe domeniul public în baza contractului de concesionare 14393/17.08.2010, activitate care se va desfăşura în conformitate cu Ordinul 119/2014 şi recomandată de Institutul Naţional de Cercetare şi Dezvoltare Cantacuzino prevăzută în activitatea de dezinsecţie.

Pentru ca activitatea de dezinsecţie să fie eficientă, trebuie să fie executată la nivelul muncipiului Ploieşti concomitent cu activitatea cetăţenilor, asociaţiilor de proprietari, agenţilor economici şi insituţiilor publice. Activitatea se va desfăşura cu utilaje portabile şi autopurtate, conform contractului de concesiune a serviciului public de deratizare, dezinfecţie şi dezinsecţie.

În cazul în care condiţiile meteo vor fi nefavorabile, activitatea de dezinsecţie va fi prelungită.

Activitatea de combatere a căpuşelor se va realiza pe spaţiile verzi în urma sesizărilor primite de la cetăţeni.”, susţin reprezentanţii RASP Ploieşti.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.