Noi SOLICITĂRI ale DNA la Primăria Ploiești

Publicat in Eveniment 11 Mai 2015 Actualizat: 13 Mai 2015 1337 ori
Google+ WhatsApp
Noi SOLICITĂRI ale DNA la Primăria Ploiești
Noi SOLICITĂRI ale DNA la Primăria Ploiești

Procurorii DNA au solicitat noi documente de la Primăria Ploiești privind reabilitarea termică a blocurilor din mandatul lui Bădescu.

În  mandatul fostului primar, Iulian Bădescu, Primăria Ploieşti a reabilitat termic mai multe blocuri. Printre firmele care au încasat sume considerabile de bani se numără şi unele de tip fantomă.

Potrivit informaţiilor din Primăria Ploieşti, la direcţia Tehnic Investiţii este agitaţie mare după ce DNA a solicitat mai multe documente privind reabilitarea blocurilor respective.

Din cauza acestor probleme cu legea, Primăria Ploieşti nu a semnat nici până în prezent procesele verbale de recepţie a lucrărilor, deşi a trecut mai mult de un an de la finalizarea lor.

Iulian Bădescu a fost arestat preventiv la începutul lunii martie, el fiind acuzat de luare de mită și abuz în serviciu într-un dosar instrumentat de DNA în care mai sunt urmărite penal sub control judiciar, pentru abuz în serviciu, secretarul Primăriei Ploiești, Oana Iacob, și jurista Iulia Alexandru.

La câteva zile după ce a fost arestat, Bădescu a demisionat din funcția de primar al Ploieștiului, renunțând, de asemenea, la toate funcțiile pe care de deținea în PSD Prahova și în PSD Ploiești, inclusiv la calitate de membru al acestui partid.

sursa : www.observatorulph.ro

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.