Oana Iacob revine la Primăria Ploieşti

Publicat in Eveniment 11 Mai 2015 1747 ori
Google+ WhatsApp
Oana Iacob revine la Primăria Ploieşti
Oana Iacob revine la Primăria Ploieşti

Procurorii DNA au ridicat interdicţia prin care Oana Iacob, secretarul Primăriei Ploieşti, nu poate comunica cu martorii din dosarul în care Iulian Bădescu, fostul primar al Ploieştiului, este acuzat de luare de mită şi abuz în serviciu.

 

Secretarul municipiului primise interdicţia de a discuta cu martorii din dosarul instrumentat de DNA, deci implicit cu toţi consilierii locali, fiind detaşată la una din instituţiile din subordinea Primăriei.

Săptămâna trecută, procurorii DNA au informat Primăria că interdicţia Oanei Iacob a fost ridicată şi deci aceasta poate reveni pe postul de secretar al Ploieştiului.

Vă reamintim că Oana Iacob a fost plasată sub control judiciar fiind acuzată de abuz în serviciu, la începutul lunii martie, în acelaşi dosar în care Bădescu a fost arestat preventiv.

Conform comunicatului DNA din acea perioadă „în calitate de secretar al municipiului Ploieşti, inculpata IACOB OANA CRISTINA, prin îndeplinirea defectuoasă a atribuţiei de serviciu, a avizat pentru legalitate Hotărârile Consiliului Local Ploieşti prin care s-au aprobat încheierea contractului de cooperare între municipiul Ploieşti şi Asociaţia Comunitară „Lupii Galbeni 2012” Ploieşti şi Regulamentul de aplicare a prevederilor contractului, hotărâri adoptate cu încălcarea dispoziţiile legale.”

Iulian Teodorescu, viceprimarul cu atribuţii de primar interimar al Ploieştiului, a anunţat că la începutul săptămânii va semna rechemarea Oanei Iacob pe postul de secretar al municipalităţii.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.