Actiune caritabila in sprijinul copiilor de la Valea Plopului

Publicat in Eveniment 08 Mai 2015 886 ori
Google+ WhatsApp
Actiune caritabila in sprijinul copiilor de la Valea Plopului
Actiune caritabila in sprijinul copiilor de la Valea Plopului

Asociația ProVita, împreună cu un grup de voluntari, va organiza cea de-a doua ediție a Ultramaratonului caritabil “100 for Children”.

 

Evenimentul se va desfășura sâmbătă, 30 mai, cu ocazia „Zilei Copilului”, pe o distanță de 100 de kilometri, de la București la Valea Plopului şi, are drept scop strângerea de fonduri pentru 400 de copii orfani sau abandonați aflați în tabăra de la Valea Plopului. Participanții pot opta să parcurgă această distanță în echipe de cinci (5 x 20 de kilometri) sau de doi (2 x 50 de kilometri).

Alergătorii vor lua startul de la kilometrul 13 al Şoselei București – Ploiești, iar pe ultimii doi kilometri, acestora li se vor alătura și copiii de la Valea Plopului.

La prima ediție a Ultramaratonului caritabil “100 for Children”, desfăşurată anul trecut, au participat 45 de alergători, fiecare dintre aceştia având şi pagină proprie pe platforma Galantom.ro, pe care au promovat-o în rețelele de socializare pentru a strânge fonduri prin donații online.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.