TICALOSIE din prima pana in ultima clipa! "Spitalul Copiilor" nu are AVIZ de la Ministerul Sanatatii si NU SE POATE AMENAJA in cladirea Petrom!

Publicat in Eveniment 28 Aprilie 2015 Actualizat: 28 Aprilie 2015 880 ori
Google+ WhatsApp
TICALOSIE din prima pana in ultima clipa! "Spitalul Copiilor" nu are AVIZ de la Ministerul Sanatatii si NU SE POATE AMENAJA  in cladirea Petrom!
TICALOSIE din prima pana in ultima clipa! "Spitalul Copiilor" nu are AVIZ de la Ministerul Sanatatii si NU SE POATE AMENAJA in cladirea Petrom!

Informatii incredibile ies la iveala, astazi, in timp ce autoritatile locale continua sa ne vare sub nas minciuni gogonate legate de marele proiect "Spitalul Copiilor"!

 

Potrivit www.observatorulph.ro, Ministerul Sanatatii nu a dat aviz de functionare a unei unitati medicale in cladirea Petrom! Intre timp, sume colosale au fost cheltuite, din banii ploiestenilor, pe intretinerea cladirii.

Nici vechea administratie, dar nici cea actuala, nu au suflat o vorba despre acest aviz, adica SINGURA chestiune cu adevarat importanta in toata aceasta poveste. Ba din contra, toti cei care au luat cuvantul pe subiectul "Spitalul Copiilor" s-au inghesuit sa faca promisiuni mincinoase si calcule fictive, pe banii nostri.

Astazi, se confirma faptul ca acest "proiect" a fost doar o manevra gandita de niste minti diabolice si aplicata pas cu pas de stimabilii nostri conducatori din administratia locala. Ba mai mult, vorbaretii din Primaria Ploiesti, cei care se simt in largul lor in platourile televiziunilor locale, au stiut sa urmareasca opinia publica pentru a face anunturi care sa-i multumeasca pe prostii din fata televizoarelor. Vreti spital? Va dam spital. Nu e o idee buna sa facem spital? Nu-l mai facem! Cam asa au decurs "planurile" pentru un proiect care era, de fapt, mort din fasa.

Sa va fie rusine tuturor acelora care ati confirmat in fata ploiestenilor posibilitatea realizarii acestui spital. Ati gresit cum nu se putea mai rau, pe un subiect medical sensibil, pe care doar niste minti psihopate l-ar calca in picioare.

Cititi raspunsul Ministerului Sanatatii oferit la solicitarea Observatorul Prahovean si in care se prezinta, negru pe alb, imposibilitatea realizarii unui Spital in fosta cladire Petrom:

"Avand in vedere solicitarea dumneavoastra, va comunicam urmatoarele:


Pana in prezent Ministerul Sanatatii nu a eliberat aviz pentru infiintarea unui nou spital public de pediatrie in Municipiul Ploiesti si nici de relocare a spitalului existent in cladirea OMV Petrom din Piata Eroilor nr.1ª.


Precizam ca, in Municipiul Ploiesti, există un Spital de Pediatrie cu 135 de paturi, cu structuri paraclinice, si ambulatorii.


In anul 2013 Primaria Municipiului Ploiesti a solicitat Ministerului Sanatatii infiintarea unui nou spital public de pediatrie, iar in anul 2014 a revenit cu o noua solicitare de relocare a spitalului public existent intr-o clădire de birouri cu demisol, parter şi 10 etaje, în suprafaţă de 14.000 mp, pe care municipalitatea a primit-o de la OMV Petrom printr-un contract de sponsorizare. 


Avand in vedere aceste solicitari, Ministerul Sanatatii a cerut Directiei de Sanatate Publica Prahova să realizeze o evaluare a circuitelor organizatorice şi funcţionale, precum si a recompartimentării spaţiilor. 


De asemenea, Directia de Sanatate Publica Prahova a efectuat si o analiza a structurii ce urma sa se organizeze in functie de posibilităţile de atragere a resursei umane de specialitate, de dotări, de adresabilitate, necesar de servicii, etc. 


Din analiza documentelor rezulta ca niciuna dintre variante nu este fezabila in acest moment, motiv pentru care MS nu a eliberat nici aviz de infiintare a unui nou spital public de pediatrie si nici de relocare a actualului spital. 


Mai mult, Primaria Municipiului Ploiesti nu putea obtine aviz pentru relocarea unitatii sanitare existente deoarece la acea data nu detinea managementul asistentei medicale al Spitalului de Pediatrie Ploiesti acesta fiind detinut de Consiliul Judetean."

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.