INCREDIBIL! Lucrările la Spitalul Schuller Ploiești, lăsate baltă de constructor VIDEO

Publicat in Eveniment 24 Aprilie 2015 709 ori
Google+ WhatsApp
INCREDIBIL! Lucrările la Spitalul Schuller Ploiești, lăsate baltă de constructor VIDEO
INCREDIBIL! Lucrările la Spitalul Schuller Ploiești, lăsate baltă de constructor VIDEO

Situație inadmisibilă la Spitalul Schuller din Ploiești. Constructorul care trebuia să reabiliteze secțiile de oncologie ale unității spitalicești a părăsit șantierul. Motivul este de-a dreptul revoltător!

 

Contractul încheiat în anul 2012 este pe o perioadă de 5 ani, ceea ce îi permite firmei care trebuie să reabiliteze spitalul să se folosească de acest termen de grație pentru a finaliza lucrările.

Problema a fost sesizată în cadrul ședinței de joi a Consiliului Local Ploiești de liberalul Paul Palaș.

”La Spitalul Municipal Schuller, la clădirea Oncologie II, avem un contract pentru reparația imobilului, încheiat de mai bine de 3 ani de zile. Din nefericire, constructorul nu mai lucrează acolo de aproximativ 1 an. Cred că se impune în situația în care ne aflăm să dispuneți cercetarea cu atenție a contractului”, a spus consilierul local Paul Palaș.

Ca urmare a acestor neregului, primarul interimar Iulian Teodorescu a decis să caute o cale legală pentru a rezilia contractul.

”Cu privire la Spitalul Municipal există o problemă de contractare. Contractul a fost încheiat, din neglijență sau nu, pe o perioadă de 5 ani, ceea ce a permis celui care efectuează lucrări să nu se intereseze de ceea ce se întâmplă acolo”, a precizat Teodorescu.

 

Declarațiile integrale ale celor doi edili le puteți urmări în materialele video de mai jos.

sursa: phon.ro

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office