DREPT LA REPLICA/ Parcul Industrial Ploiesti raspunde acuzatiilor aparute in presa pe tema gropilor din asfalt

Publicat in Eveniment 23 Aprilie 2015 1205 ori
Google+ WhatsApp
DREPT LA REPLICA/ Parcul Industrial Ploiesti raspunde acuzatiilor aparute in presa pe tema gropilor din asfalt
DREPT LA REPLICA/ Parcul Industrial Ploiesti raspunde acuzatiilor aparute in presa pe tema gropilor din asfalt

Referitor la articolul ”Au investit sute de milioane de euro, iar acum dau în gropi. Ruşinea parcului industrial”, apărut în publicația online observatorulph.ro, sub semnătura domnului Mihai Popescu, în data de 19 aprilie a.c., facem următoarele precizări:

În urma aprobării, în ședința din 19 martie 2015 a Consiliul Județean Prahova, a Bugetului de venituri și cheltuieli al P.I.P. și în conformitate cu Planul de investiții pentru anul în curs, Societatea noastră a trecut la realizarea obiectivelor programate, cele mai importante fiind:

-          Finalizarea Proiectului investițional Depozit Arhivă- 3,1 milioane lei

-          Realizarea Fermei panouri fotovoltaice- 0,9 milioane lei

-          Refacerea structurii rutiere și pietonale- 1,85 milioane lei

În conformitate cu prevederile ORDONANŢEI DE URGENŢĂ nr. 34 din 19 aprilie 2006 (actualizată) privind atribuirea contractelor de achiziție publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice și a contractelor de concesiune de servicii, lucrările de refacere a structurii rutiere și pietonale vor putea începe în 24 de zile lucrătoare, condiționate de elementele vizate de A.N.R.M.A.P., termenul programat fiind semestrul I 2015.

Așa cum probabil știți, din păcate, starea drumurilor de pe teritoriul Ploiești Industrial Parc a început să se degradeze substanțial în perioada în care s- au executat lucrările de reabilitare a DN 72 și a continuat din cauza indisciplinei rutiere.

Astfel, în acest moment, putem constata că:

- unul din cinci mijloace de transport de trafic greu din DN72 circulă prin incinta Parcului (cca. 125/zi fără trafic ușor);

- indicatorul "proprietate privată" este pur și simplu ignorat de către conducătorii auto;

- prin parcări / staționări necorespunzătoare, zilnic, se distrug trotuare, borduri și spații verzi;

- permanent, se distrug limitele metalice de gabarit;

- suntem nevoiți să acoperim costuri nebugetate pentru combaterea indisciplinei rutiere.

Altfel zis, întreaga tramă  stradală a Parcului a devenit o anexă a DN72, situație care nu va mai fi acceptată, sub nicio formă, după finalizarea lucrărilor de reabilitare.

În acest sens, conducerea executivă a P.I.P. urmează să facă demersurile necesare pentru rezolvarea acestei probleme, urmând să prezinte Consiliului de Administrație soluțiile identificate, în cel mai scurt timp.

Deși, cu fiecare prilej, am informat reprezentanții firmelor din Parc despre investițiile pe care le avem în vedere și ne-am consultat cu aceștia în legătură cu prioritățile dumnealor, contăm și pe bunăvoința dumneavoastră pentru a-i asigura, o dată în plus, de respectul nostru și sprijinul pe care dorim să li-l oferim pentru buna desfășurare a activitățiin.

Cu deosebită considerație,

Director Geneneral Ec. Andrei Gabriel Tudor

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office