I-au vândut lui Popa cu plata în rate! DNA sau PCA aveţi legătura!

Publicat in Eveniment 23 Aprilie 2015 693 ori
Google+ WhatsApp
I-au vândut lui Popa cu plata în rate! DNA sau PCA aveţi legătura!
I-au vândut lui Popa cu plata în rate! DNA sau PCA aveţi legătura!

Consilierii locali au votat în unanimitate vânzarea în rate, la preţul de 77 euro/mp fără TVA, a suprafeţei de teren de aprox. 580 mp. de pe strada Ana Ipătescu, către consilierul local PSD Contantin Popa. Asta după ce Popa se oferise să plătească suma cu banii jos.

Consilierul local Constantin Popa de la PSD este membru al Comisiei Consiliului Local de Buget-Finanţe, Control, Administrarea Domeniului Public şi Privat. În acest mandat o firmă, Fidox, face evaluarea bunurilor din Domeniul Public şi Privat – inclusiv a terenurilor - şi propune preţurile de vânzare.
Firma Fidox a propus şi preţul de vânzare de 77 euro/mp fără TVA, nu ştim dacă şi varianta de vânzare cu plata în rate. Preţul propus de Fidox este pentru o zonă în care trei agenţi imobiliari, de la top trei agenţii imobiliare din Ploieşti, ne-au spus separat că cel mai bun preţ pe care îl poţi scoate pentru un teren similar în zonă este de 100 euro/mp fără TVA. Asta numai dacă plăteşti cu banii jos.


Aceste mizilicuri le-am explicat prin articolele scrise şi colegilor domnului Popa care au votat aprobarea vânzării directe, fără licitaţie, a terenului oraşului către consilierul pesedeului. Habar nu avem de ce n-au avut curiozitatea să se intereseze mai bine asupra cazului, mai ales că noi ne arătam foarte interesaţi să participăm la o eventuală licitaţie care are ca obiect terenul. Noi şi încă vreo 10.000 de cititori ploieşteni, pentru că ni se pare superofertă.
Iată o situaţie demnă de toată atenţia doamnei prefect Rodica Paraschiv – de la care aşteptăm un răspuns după ce verifică tărăşenia în urma acestui articol -, precum şi a domnilor şi doamnelor care trudesc prin DNA sau PCA (Parchetul de pe Lângă Curtea de Apel) şi care în viaţa lor n-ar îndrăzni să se gândească măcar că le-ar putea pica în braţe aşa o pleaşcă imobiliară.

sursa: Observatorul Prahovean

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office