32 de URGENTE MEDICALE in Prahova, in ultimele 24 de ore!

Publicat in Eveniment 23 Aprilie 2015 853 ori
Google+ WhatsApp
32 de URGENTE MEDICALE in Prahova, in ultimele 24 de ore!
32 de URGENTE MEDICALE in Prahova, in ultimele 24 de ore!

În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Şerban Cantacuzino” al judeţului Prahova au fost solicitate să intervină pentru gestionarea următoarelor evenimente:

            În comuna Măneciu, sat Bodeni, echipajele de pompieri au intervenit cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă particulară.

            Au ars:aproximativ 180 mp acoperiș astereală lemn cu învelitoare tablă, bunuri de uz casnic, 3 tone furaje și 5 mc lemn de foc.

            Cauza probabilă: scurtcircuit electric – tablou de distribuție cu defecțiuni, neizolat corespunzător sau suprasolicitat.

            În municipiul Ploiești, str. Constantin Brezeanu, echipajele de pompieri au intervenit pentru a transporta un bărbat, în vărstă de 82 de ani, cunoscut cu probleme medicale, din apartament la ambulanța SAJ Prahova.

            În comuna Albești Paleologu, sat Albești Muru, echipajele de pompieri au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă particulară.

            A ars funinginea depozitată pe pereții interiori ai coșului de fum.

            Cauza probabilă: jar sau scântei – mijloc de încălzire locală nesupravegheat ori supraîncălzit.

            În localitatea Urlați, strada Mărunțiș, echipajele de pompieri au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă particulară.

            Au ars:aproximativ 80 mp acoperiș astereală lemn cu învelitoare tablă și obiecte de mobilier.

            Cauza probabilă: flacără – aparat de gătit nesupravegheat ori supraîncălzit.

Echipajele SMURD au intervenit în 32 cazuri de urgenţă medicală. În toate cazurile, paramedicii au acordat primul ajutor medical calificat, persoanele fiind monitorizate şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.                       

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office