VESTE BUNĂ pentru 200 de familii din Ploieşti

Publicat in Eveniment 09 Aprilie 2015 1148 ori
Google+ WhatsApp
VESTE BUNĂ pentru 200 de familii din Ploieşti
VESTE BUNĂ pentru 200 de familii din Ploieşti

Veste bună pentru 200 de familii din Ploiești care locuiesc în bocurile 9 B1 – B2 şi 9 C situate pe strada Băneşti, în blocul 9 D1 – D2, de pe Bulevardul Republicii şi în blocul 9E de pe strada Sinăii.

 

 

Primăria Ploiești a semnat contractul de reabilitare termică a acestor imbolile, costurile urmând a fi suportate din fonduri europene, de la bugetul national, bugetul local şi de la proprietarii de apartamente.

Valoarea totală a contractului de finanţare pentru reabilitarea termică a celor patru blocuri din Ploieşti este de peste 3,59 milioane de lei, din care valoarea eligibilă este de peste 3,55 milioane de lei.

Contractul de finanţare are o durată de implementare de 7 luni.

Acesta este cel de-al treilea contract semnat de Primăria Ploiești pentru reabilitarea termică a blocurilor. Valoarea totală a fondurilor nerambursabile obținute de administrația publică locală prin Regio este de peste 4,6 milioane lei.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.