Bărbați condamnați la ÎNCHISOARE și dați DISPĂRUȚI, descoperiți în Prahova

Publicat in Eveniment 07 Aprilie 2015 Actualizat: 07 Aprilie 2015 410 ori
Google+ WhatsApp
Bărbați condamnați la ÎNCHISOARE și dați DISPĂRUȚI, descoperiți în Prahova
Bărbați condamnați la ÎNCHISOARE și dați DISPĂRUȚI, descoperiți în Prahova

La data de 06 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Câmpina, în urma unor investigații, l-au depistat pe un bărbat din localitate, pe numele căruia Tribunalul Prahova emisese un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea .

Respectivul, condamnat la 6 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de fals intelectual, uz de fals și tentativă la înșelăciune, a fost depus în Penitenciarul Mărgineni din județul Dâmbovița.

Tot ieri, polițiști din cadrul Poliției orașului Bușteni au identificat un bărbat din localitate, condamnat la închisoare de Judecătoria Sinaia. Cel în cauză, care are de executat o pedeapsă privativă de libertate de doi ani și trei luni, a fost găsit de polițiști într-o anexă a unei locuințe, unde acesta se ascunsese

După ce a fost imobilizat de polițiști, aceștia au întocmit documentele necesare și l-au depus în Penitenciarul Mărgineni.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office