PROGNOZA METEO. Scăpăm de ploi şi temperaturile încep să crească

Publicat in Eveniment 07 Aprilie 2015 709 ori
Google+ WhatsApp
PROGNOZA METEO. Scăpăm de ploi şi temperaturile încep să crească
PROGNOZA METEO. Scăpăm de ploi şi temperaturile încep să crească

PROGNOZA METEO. Vremea începe să se amelioreze în următoarele zile, precipitaţiile se reduc, iar mercurul din termometre va urca până la 17 grade Celsius.

 

PROGNOZA METEO. Miercuri, vremea se ameliorează sub aspectul precipitaţiilor, dar va rămâne rece pentru această dată, chiar dacă valorile termice vor fi în creştere în regiunile extracarpatice. Sunt anunţate maxime termice de la 6 grade în depresiuni până la 15 grade în Oltenia. Cerul va fi temporar noros, dar numai pe arii restrânse va ploua slab în sud-estul, centrul şi nordul ţării şi cu totul izolat în rest. În zona de munte, local, vor fi precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare în Moldova, Dobrogea şi estul Munteniei, precum şi pe crestele montane.

VREMEA IN BUCURESTI. Miercuri, vremea se va menţine mai rece decât în mod obişnuit la această dată, deşi temperaturile mai cresc faţă de zilele precedente. Cerul va fi temporar noros, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 12...13 grade.

 

PROGNOZA METEO. Se face frumos începând de joi în toată ţara şi se mai încălzeşte puţin. În prima parte a zilei în regiunile sudice vor fi unele înnorări, dar numai izolat este posibil să cadă câţiva stropi de ploaie, pentru ca mai apoi cerul să se însenineze în toată ţara. Vântul în schimb, mai are intensificări în regiunile estice şi sud-estice, precum şi în zona montană înaltă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 grade în depresiuni şi 17 grade în Oltenia.

VREMEA IN BUCURESTI. Vremea va continua să se încălzească uşor joi, în prima parte a zilei vor fi unele înnorări, apoi cerul va deveni mai mult senin, dar vântul va avea intensificări temporare. Temperatura maximă va fi de 13...14 grade.

PROGNOZA METEO. Vineri, vremea va fi frumoasă şi va continua să se încălzească, regimul termic devenind apropiat de cel normal pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general moderat în regiunile estice şi la munte şi va fi slab în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 grade în depresiuni şi 17..18 grade, local, în zonele de câmpie şi podiş. În orele dimineţii, pe fondul temperaturilor în apropiere pragului de îngheţ, local se va forma brumă şi izolat vor fi condiţii de ceaţă.

VREMEA IN BUCURESTI. Vineri se anunţăa vreme frumoasă şi din ce in ce mai caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 17...18 grade.

PROGNOZA METEO. Pentru sâmbătă şi duminică, contrar traditiei populare conform căreia "cum este vremea de Florii aşa va fi şi de Paşte", meteorologii anunţă vreme frumoasă şi destul de caldă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 14 şi 22 de grade şi nici noaptea nu va fi foarte rece, mai puţin în zonele depresionare unde se vor înregistra ăn continuare temperaturi negative. Va fi soare şi numai prin vestul ţării se anunţă sâmbătă seara şi în cursul nopţii de Înviere câţiva nori, dar care nu vor aduce precipitaţii pentru ca în a doua zi de Paşte să-şi facă apariţia pe arii restrânse ploi slabe prin regiunile vestice, nordice şi centrale. Săptămâna viitoare se mai atenuează şi avântul temperaturilor, aşa că ar trebui să profitaţi din plin de zilele frumoase de la sfârşitul săptămânii.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office