Ploieştiul va avea din nou POLIŢIE ECVESTRĂ

Publicat in Eveniment 07 Aprilie 2015 512 ori
Google+ WhatsApp
Ploieştiul va avea din nou POLIŢIE ECVESTRĂ
Ploieştiul va avea din nou POLIŢIE ECVESTRĂ

După aproximativ 6 ani în care a stat departe de Poliția Locală Ploiești, Carmen Gheorghe a revenit, începând de luni, la conducerea instituției. În primul rând, aceasta își dorește ca polițiști locali să fie vizibili în stradă.

 

”Am revenit cu intenția de a face imagine instituției și de a veni mult mai mult în sprijinul cetățeanului. Vreau ca polițiștii locali să fie vizibili mult mai mult în stradă mai ales pentru că 2015 este un an al investițiilor în Ploiești”, a spus Carmen Gherghe, noul șef al Poliției Locale Ploiești.

Totodată, aceasta dorește să reînființeze poliția ecvestră. ”Trebuie neapărat să reînființăm poliția ecvestră pentru a putea patrula în zonele mai puțin accesibile. Țări precum Anglia se bazează foarte mult pe aceste patrule”, a mai declarat Carmen Gheorghe.

Noul director va avea în vedere și schimbări majore în organigrama instituției.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office