Localităţile din Prahova afectate de ALUNECĂRI DE TEREN

Publicat in Eveniment 07 Aprilie 2015 630 ori
Google+ WhatsApp
Localităţile din Prahova afectate de ALUNECĂRI DE TEREN
Localităţile din Prahova afectate de ALUNECĂRI DE TEREN

17 localități din Prahova au afectate de alunecări de teren, în urma ploilor abundente din ultima perioadă. Este vorba despre Breaza, Urlați, Bălțești, Bertea, Brebu, Ceptura, Chiojdeanca, Cornu, Drajna, Gura Vitioarei, Izvoarele, Predeal Sărari, Salcia Șoimari, Șotrile, Șurani și Telega.

 

În următoarea perioadă, a comisie a Prefecturii se va deplasa și în Telega, Comarnic, Cerașu, Provița de Jos, Teișani, Păcureți, Dumbrava, Drajna, Breaza, Ceptura, Boldești-Scăieni, Șurani, Gura Vitioarei și Boldești Grădiștea pentru verificări și evaluări ale terenurilor afectate.

Reamintim faptul că jumătatea de nord a Prahovei este sun cod galben de precipitaţii sub formă de ploaie, iar în zonele montane sub formă de ninsoare. Cantitățile de precipitații vor depăsi local 20-25 l/mp.Vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, cu viteze ce vor depăşi la rafală 50-60 km/h.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office