Elevii ploieşteni plantează arbori în Parcul Cina

Publicat in Eveniment 07 Aprilie 2015 541 ori
Google+ WhatsApp
Elevii ploieşteni plantează arbori în Parcul Cina
Elevii ploieşteni plantează arbori în Parcul Cina

Lions Club Ploiești, organizează, joi 09 Aprilie 2015, orele 11:00, acțiunea de plantare arbori (catalpa) în Ploiești, parcul CINA.

 

Vă invităm să luați parte la acest eveniment ce se înscrie pe linia acţiunilor derulate de Asociatia LIONS CLUBS INTERNATIONAL și Asociația LIONS CLUBS DISTRICT 124 ROMANIA, privind ZIUA NATIONALA LIONS DE PLANTARE ARBORI SI ARBUSTI, PAA-15.04.2012.

La acțiunea de Joi 09.04.2015, participă copiii din clasa a VII-a A Scoala Sfântu Vasile, Ploiești, însoțiți de doamna profesoara Roxana Țaga, diriginta lor. Aceștia vor planta în parcul CINA din oraș, 9 puieți de catalpa, contribuind astfel la stimularea interesului pentru mediul înconjurător, pentru promovarea biodiversității și obținerea unui aer mai puțin poluat.

Alături de copii, participă la aceste acțiuni mai mulți membrii ai Asociației Lions Club Ploiești, care s-au ocupat de organizarea evenimentului, având satisfacția că sprijină o cauză bună, cu impact de lungă durată.

Clubul Lions își propune să continue campania ecologistă si în anii următori, anul acesta fiind al patrulea, în care Clubul nostru organizează această acțiune. Intenționăm să implicăm școli locale și comunitatea, cu plantări succesive primăvara şi toamna, în sprijinul ocrotirii mediului şi al unui viitor mai curat pentru generaţiile viitoare.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office