Campanie pentru copiii instituţionalizaţi din Prahova. Donează şi tu hăinuţe, dulciuri şi alimente!

Publicat in Eveniment 01 Aprilie 2015 1555 ori
Google+ WhatsApp
Campanie pentru copiii instituţionalizaţi din Prahova. Donează şi tu hăinuţe, dulciuri şi alimente!
Campanie pentru copiii instituţionalizaţi din Prahova. Donează şi tu hăinuţe, dulciuri şi alimente!

Paştele este un motiv de bucurie şi de sărbătoare, în familie, pentru cei mai mulţi dintre noi. Nu pentru toţi, însă! Peste 60.000 de copii trăiesc în centre de plasament din România și speră, în fiecare an, că Iepurașul le va trece pragul și le va aduce ceva în dar.

 

Tu poți face ca visul lor să devină realitate! Participă la Campania „VINO SĂ FACEM ECHIPĂ CU IEPURAȘUL!” - organizată de Școala Internațională Spectrum Ploieşti în parteneriat cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova.

Cum te poți implica?

Nimic mai simplu! Ai hăinuțe sau pantofiori care ţi-au rămas mici dar sunt în stare bună? Jucării care nu-ți mai fac cu ochiul? Te asteptăm cu ele la sediul Școlii Spectrum, din Strada Înfrățirii, nr 4, de luni până vineri, între orele 8-17. Suntem aici și sâmbăta, între orele 9-13. Nu uita, campania are ca scop să aducă zambetul pe buze copiilor instituționalizați. Așa că pune în pachețelul Iepurașului și dulciuri! Produsele greu perisabile precum făina, zahărul, uleiul sau pastele făinoase sunt și ele binevenite!

Atenţie! Trebuie îndeplinite anumite condiţii:

-hainele trebuie să fie în stare bună, curate şi călcate;

-jucăriile trebuie să fie noi sau în stare cât mai bună, dar şi curate;

-alimentele greu perisabile trebuie aduse în ambalajul original, iar termenul de valabilitate trebuie să fie vizibil.

Campania se derulează în perioada 1-9 aprilie. Pe 10 aprilie, pachetele de la Iepuraș vor ajunge la cei care au nevoie de ele, copiii din centrele din subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova!

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.