PERCHEZIȚII în Prahova la persoane bănuite de EVAZIUNE și CONTRABANDĂ

Publicat in Eveniment 31 Martie 2015 862 ori
Google+ WhatsApp
PERCHEZIȚII în Prahova la persoane bănuite de EVAZIUNE și CONTRABANDĂ
PERCHEZIȚII în Prahova la persoane bănuite de EVAZIUNE și CONTRABANDĂ

Poliţiştii prahoveni efectuează, marti dimineata, 28 de percheziţii la puncte de lucru ale unor societăţi comerciale şi locuinţele mai multor persoane bănuite de evaziune fiscală şi contrabandă.

 

La data de 31 martie, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova efectuează 28 de percheziţii domiciliare în municipiul Bucureşti şi în judeţele Prahova, Dâmboviţa, Galaţi, Constanţa şi Ilfov.

Percheziţiile sunt efectuate la puncte de lucru ale unor societăţi comerciale şi locuinţele mai multor persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de evaziune fiscală şi contrabandă.

Poliţiştii urmăresc documentarea activităţii infracţionale a nouă persoane, bănuite de obţinerea, transformarea şi scoaterea din ţară, în mod fraudulos, a unor cantităţi semnificative de metal preţios/aur, precum şi reintroducerea în România, în mod ilicit şi comercializarea unor bijuterii din acelaşi material, fără înregistrarea în documentele contabile şi fără achitarea taxelor şi impozitelor aferente, veniturile realizate nefiind declarate.

Prejudiciul creat prin activitatea infracţională, estimat până în prezent, este de 300.000 de lei.

La percheziţii, participă şi jandarmi.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.