Circulaţia de pe Bulevardul Republicii ÎNGREUNATĂ din cauza lucrărilor la linia de tramvai

Publicat in Eveniment 27 Martie 2015 851 ori
Google+ WhatsApp
Circulaţia de pe Bulevardul Republicii ÎNGREUNATĂ din cauza lucrărilor la linia de tramvai
Circulaţia de pe Bulevardul Republicii ÎNGREUNATĂ din cauza lucrărilor la linia de tramvai

Lucrările de modernizare a liniei de tramvai din Ploieşti impun noi modificări în circulaţia autoturismelor şi mijloacelor de transport în comun din oraş

Lucrările de reabilitare a liniei de tramvai 101pe tronsonul intersecţia Nord – giratoriu Caraiman (piaţa Mihai Viteazul) impun noi măsuri de decongestionare a traficului care să permită desfăşurarea în bune condiţii a şantierului.

Astfel, pe banda 1, pe sensul de mers Nord - giratoriu Caraiman, unde se vor efectua lucrări de montare a unor stâlpişori metalici pe trotuar, se va marca zona de parcare a autovehiculelor, ceea ce va face ca autoturismele să fie parcate în afara părţii carosabile.

Totodată, staţia taxi de pe B-dul Republicii, situată între strada Sinăii şi giratoriu Caraiman, a fost mutată în giratoriul Caraiman, între B-dul. Republicii şi strada Nicolae Titulescu.

Potrivit unei informări a Primăriei Ploieşti, lucrările de modernizare a liniei de tramvai pe acest tronson sunt în grafic.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.