Marş împotriva AVORTURILOR la Ploieşti

Publicat in Eveniment 25 Martie 2015 1169 ori
Google+ WhatsApp
Marş împotriva AVORTURILOR la Ploieşti
Marş împotriva AVORTURILOR la Ploieşti

Marşul pentru Viaţă va avea loc în Ploieşti sâmbătă, pe data de 28 martie. Întâlnirea va fi la Ploieşti Sud, mai exact în faţa fostului magazin Big, la ora 12:30, iar traseul este: Bulevardul Independenţei – Centru – Biserica Sf. Vasile.

Participanţii vor purta tricouri cu mesajul Avortul opreşte o inimă care bate şi pancarte şi bannere cu mesaje pro-viaţă.

Mesajul pe care doresc organizatorii să îl transmită prin tema acestui an, Fiecare viaţă este un dar, este că fiecare persoană este unică şi are o valoare infinită, iar societatea are doar de câştigat dacă sprijină persoanele cu nevoi speciale şi, în particular, dacă sprijină o femeie aflată în criză de sarcină să nască şi să crească persoana pe care o poartă în pântece, un dar către ea şi un dar al ei către familie şi către întreaga societate.

Evenimentul este organizat de ASCOR Ploieşti, în colaborare cu Protoieriile Ploieşti şi tinerii de la Liceul Toma Socolescu. 
În România, Marşul pentru viaţă se află la ediţia a V-a, iar în Ploieşti se organizează pentru a doua oară. Sunt anunţaţi oragnizatori în în peste 60 de oraşe din România şi, în premieră, în Republica Moldova, la Chişinău şi Orhei, în timp ce anul trecut evenimentul s-a desfăşurat în 40 de oraşe. Lista oraşelor şi detalii sunt disponibile pe saitul www.marsulpentruviata.ro.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.