Începe MAREA DEBARASARE în Ploieşti

Publicat in Eveniment 24 Martie 2015 1369 ori
Google+ WhatsApp
Începe MAREA DEBARASARE în Ploieşti
Începe MAREA DEBARASARE în Ploieşti

Campania „Marea Debarasare” se va desfăşura în Ploieşti în perioada 23 – 27 martie. Împreună cu operatorul de salubritate se va realiza colectarea deşeurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE) de la ploieşteni în vederea gestionării ecoraţionale (tratare, reciclare, neutralizare).

 

Persoanele care posedă echipamente electrice şi electronice uzate (grele sau de mari dimensiuni), nefuncţionale, degradate pot scăpa de acestea printr-un simplu apel la numerele de telefon:

-        0244-541071 int. 114 – Biroul Protecţia Mediului;

-        0800.800.884 – Dispeceratul Primăriei.

Participanţii la campanie sunt automat înscrişi în cadrul tombolei “Scoate deşeurile din casa ta!” ce se va desfăşura miercuri 31 MARTIE 2015, ora 10.00 la parterul complexului Winmarkt Grand Center. Premiile tombolei sunt în valoare totală de 2000 RON, acestea fiind oferite de Asociaţia ROREC. Regulamentul tombolei este disponibil pe www.rasp.ro.

Programul campaniei:

Cetăţenii pot anunţa de luni până joi în intervalul 08.00 – 16.00, intenţia de participare la numerele de telefon de mai sus, enumerând echipamentele de care doresc debarasarea şi datele de contact.

Personalul Biroului Protecţia Mediului din cadrul RASP Ploieşti emite Adeverinţa de predare – primire a deşeurilor, care va fi utilizată de operator în procesul de ridicare a acestor deşeuri de la cetăţeni.

Ploieştenii care au echipamente electrice şi electronice de mici dimensiuni sunt aşteptaţi la Centrul Municipal de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice din strada Ciprian Porumbescu.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.