Principesa Margareta îşi serbează ziua de naştere la Castelul Peleş

Publicat in Eveniment 23 Martie 2015 1496 ori
Google+ WhatsApp
Principesa Margareta îşi serbează ziua de naştere la Castelul Peleş
Principesa Margareta îşi serbează ziua de naştere la Castelul Peleş

Castelul Peleș va găzdui în zilele de 24 și 25 martie 2015 o serie de evenimente publice cu ocazia aniversării zilei de naștere a Alteței Sale Regale Principesa Moștenitoare Margareta.

 

Înaltul Patronaj al Majestății Sale Regelui Mihai I acordat Federației Române de Rugby va fi conferit de Alteța Sa Regală Principele Radu marți, 24 martie, la ora 11. Federația Română de Oină va primi și ea Înaltul Patronaj al Regelui Mihai I, la ora 12. Cele două ceremonii vor avea loc în Sala Florentină (Sala Tronului). 

Principesa Moștenitoare Margareta va conferi, în cursul aceleiași zile, în numele Regelui Mihai I, calitatea de Furnizor al Casei Regale a României unor companii comerciale din țara noastră. Ceremonia va avea loc în Holul de Onoare, începând cu ora 16.30.

Principesa Moștenitoare Margareta va decora, în numele Majestății Sale, miercuri, 25 martie, o serie de personalități marcante ale vieții publice și o serie de instituții culturale și de învățământ din România și din Republica Moldova. Ceremonia va avea loc în Holul de Onoare, începând cu ora 17.30 și va fi urmată de o recepție în Sala de Muzică.

Principesa Moștenitoare și Principele Radu vor oferi un dineu oficial în Sufrageria de Stat a Castelului Peleș, în seara zilei de 25 martie, la ora 19, cu ocazia zilei de naștere a Principesei Moștenitoare Margareta. La dineu vor lua parte reprezentanți de cel mai înalt rang ai autorității publice din România și din Republica Moldova, mari personalități ale vieții culturale, diplomatice, sportive și reprezentanți de seamă ai clerului și societății civile. La dineu vor lua parte Altețele Lor Regale Principesa Maria și Principele Nicolae.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.