Competiție sportivă cu angajații din instituțiile prahovene

Publicat in Eveniment 16 Martie 2015 788 ori
Google+ WhatsApp
Competiție sportivă cu angajații din instituțiile prahovene
Competiție sportivă cu angajații din instituțiile prahovene

În perioada 13 – 14 martie 2015, Sala „Leonard Doroftei” a găzduit Cupa „CSM Ploieşti”, o competiţie rezervată fotbaliştilor amatori angajaţi în diferite instituţii din judeţ.

 

Au participat 12 formaţii care au fost împărţite în patru grupe de câte trei echipe. La startul competiţiei au fost prezente echipele  RASP Ploieşti, Poliţia Locală Ploieşti, Teatrul Toma Caragiu Ploieşti, Parcul Constantin Stere, Direcţia Judeţeană de Pază a Consiliului Judeţean Prahova, Hale şi Pieţe, Primăria Ploieşti, CSM Ploieşti,  TCE, SGU,  ISU,  ITM+RAR şi CSM Ploieşti

După jocurile disputate în serii, Direcţia Judeţeană de Pază, Transport Express Călători, Inspectoratul Situaţiilor de Urgenţă şi Parcul Constantin Stere au jucat cu trofeul pe masă, cei de la Direcţia Judeţeană de Pază a Consiliului Judeţean Prahova şi de la ISU calificându-se fără mari emoţii în finala mare.

 În ultimul act al competiţiei, Direcţia Judeţeană de Pază a Consiliului Judeţean Prahova a reuşit să se impună în faţa celor de la ISU Prahova, cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Robert Lungu.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.