Firmele din Ploieşti care acuză primăria de IMPOZITARE ILEGALĂ

Publicat in Eveniment 02 Martie 2015 2377 ori
Google+ WhatsApp
Firmele din Ploieşti care acuză primăria de IMPOZITARE ILEGALĂ
Firmele din Ploieşti care acuză primăria de IMPOZITARE ILEGALĂ

Mai multe societăți comerciale din Parcul Industrial Ploiești (PIP) vor să închidă activitatea sau să se relocheze din cauza unor neînțelegeri cu Serviciul Public de Finanțe Locale Ploiești (SPFL).

 

Concret, din 2013, Legea 186 prevede la articolul 20 scutirea de la impozitare a terenurilor și clădirilor firmelor din Parcurile Industriale din România. La Ploiești însă, firmele au fost impozitate și în 2014 și vor fi și în 2015, în baza Hotărârii de Consiliu Local 420/25.11.2014. 

26 de societăți comerciale au semnat o petiție pe care au trimis-o Primăriei Ploiești, pe 25 iunie 2014, în care avertizau că dacă această situație va continua vor fi nevoiți să oprească activitatea și să se mute în alte județe. Printre investitorii care semnau petiția se regăsesc firme mari, cum ar fi Baumix, Calsonic Kansei, Cameron International, Johnson Controls, Wim Bosman și Yazaki

În prezent, sunt aproape 8.000 de angajați în societățile din Parcul Industrial Ploiești care sunt în pericol de a-și pierde locurile de muncă dacă investitorii vor hotârî să se relocheze. Se zvonește că firma Yazaki intenționează să își mute activitatea în Brăila, pentru a beneficia de scutirile de la impozite, prevăzute de articolul 20 din Legea 186/2013.

petitie 1

petitie 2

 

petitie 3

petitie 4

petitie 5

petitie 6

 

 

 

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.