Hipermarketul CORA, AMENDAT de OPC Prahova

Publicat in Eveniment 02 Martie 2015 1149 ori
Google+ WhatsApp
Hipermarketul CORA, AMENDAT de OPC Prahova
Hipermarketul CORA, AMENDAT de OPC Prahova

OPC Prahova a amendat hipermarket-ul Cora din AFI Palace Ploieşti după ce un client a reclamat diferenţa mare dintre preţul afişat la raft cu cel plătit la casa de marcat.

Cazul a fost prezentat de incomod.ph, care a publicat sesizarea unui ploieştean. Acesta a plătit 12.99 lei lei pentru un kg de prune, deşi la raft era afişat un preţ de 8,99 lei.

Reacţia OPC Prahova:

Vă comunicăm faptul că am efectuat verificări la operatorul economic mai sus menţionat, rezultând că aceasta a fost concluzionată ca fiind întemeiată. Deficienţele au fost recunoscute şi remediate de către magazin. Împotriva celor vinovaţi au fost luate măsuri de sancţionare contravenţională în conformitate cu prevederile legislaţiei în vigoare. Operatorul economic a prezentat un document din care rezultă faptul că petentul a primit drept dezdăunare contravaloarea dublă a preţului solicitat la achiziţionare prunelor.”

În urma cererii Incomod.ph, conducerea Cora a trimis următorul punct de vedere:

Buna ziua, 
Am analizat cu mare atentie evenimentul descris de dumneavoastra .
O prima concluzie este ca eroarea ne apartine si ne-o asumam.
Insa, in niciun caz nu poate fi vorba despre o incercare de pacalire a consumatorului : cititorii dumneavoastra sunt clientii nostri, adica aceia pentru  care zi de zi ne straduim sa facem in asa fel incat sa le vina natural sa ne aleaga si sa revina.
In acelasi timp, fiind un business de mare amploare sunt si aspecte de gestiune pe care, desi ne straduim zi de zi si ceas de ceas sa le aducem la perfectiune, sunt momente in care acestea pot inregistra mici brese.
De aceea am si conceput programul : « Multumit sau dublu-rasplatit ! » prin care, daca depistam o eroare interna legata de produsele noastre proaspete, rambursam de doua ori valoarea produsului.
In acest caz, colegii nostri au confundat pretul prunelor la caserola, care era 8.99 lei, preţ care a fost afisat,  cu preţul prunelor la kilogram care era 12.99 lei.
Regretam faptul ca din reactia colegului nostru nu se observa mai multa implicare, s-a intamplat sa fie un coleg nou si speram ca acest incident sa fie « botezul » de care avea nevoie ca sa poata integra mai rapid  necesitatea  unei atitudini profund centrate pe client.
Va asiguram de intreaga seriozitate a echipei cora Ploiesti si va asteptam sa v-o dovedim pe viitor in magazin”.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.