CLASA ZERO. Părinţii sunt disperaţi să obţină VIZA DE FLOTANT. Vezi câţi bani se oferă pentru asta

Publicat in Eveniment 18 Februarie 2015 1404 ori
Google+ WhatsApp
CLASA ZERO. Părinţii sunt disperaţi să obţină VIZA DE FLOTANT. Vezi câţi bani se oferă pentru asta
CLASA ZERO. Părinţii sunt disperaţi să obţină VIZA DE FLOTANT. Vezi câţi bani se oferă pentru asta

Părinţii care vor să-şi înscrie copiii la clasa pregătitoare, dar au "ochit" alte şcoli decât cele de circumscripţie, sunt dispuşi să scoată bani din buzunar pentru a ajunge acolo unde îşi doresc.

 

Părinţii ai căror copii vor merge pentru prima dată la şcoală, în septembrie 2015, au intrat deja în febra înscrierilor. Tot mai mulţi bucureşteni îşi fac viză de flotant, în ultimii ani, în alte cartiere decât cele în care locuiesc, pentru a-şi duce copilul la o şcoală mai bine cotată.

Internetul abundă de anunţuri "cumpar viza flotant". Oamenii sunt disperaţi să prindă un loc la şcoala dorită şi pentru asta sunt dispuşi să dea bani grei. Sumele acordate sunt cuprinse între 200 de lei şi 900 de lei, în funcţie de zonă. 

"Cumpar viza de flotant necesara inscrierii copilului la Scoala nr. 17 Pia Bratianu. Strazile alocate scolii sunt: Bd. Ion Mihalache nr. 54-106 (doar numerele pare), str. Barbu Stefanescu Delavrancea, str. Clucerului, str. Docentilor, str. Petoffi Sandor, str. Ady Endre, str. Maior Gh. Sontu, str. Stolnicului, str. Serdarului, str. Postelnicului, str. Uruguay. URGENT. Preţ 200 de euro."

Pe Internet sunt şi anunţuri publicate de bucureşteni care nu mai aşteaptă cererile pentru viza de flotant şi fac o ofertă. "Iau în spaţiu persoane care doresc buletin de Bucuresti pret 250 lei valabil 10 ani. Viza de flotant valabila 1 an pret 200 lei. Bucuresti Sector 3 (Cora Pantelimon ). Mai multe detalii la telefon", scrie un bucureştean în anunţul postat pe un site de publicitate.

Acordarea vizei de resedinţă se face la Serviciul Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor (SPCLEP) al municipiului de care aparţine localitatea, în baza prezentării documentelor. Viza se acordă pentru cel mult un an, iar la expirare, trebuie să vă adresați din nou Evidenţei Populaţiei, cu o nouă cerere.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.