Anunţ IMPORTANT de la RATP! Trebuie să citeşti dacă circuli cu autobuzul

Publicat in Eveniment 16 Februarie 2015 2061 ori
Google+ WhatsApp
Anunţ IMPORTANT de la RATP! Trebuie să citeşti dacă circuli cu autobuzul
Anunţ IMPORTANT de la RATP! Trebuie să citeşti dacă circuli cu autobuzul

Incepand cu 31.03.2015 expira termenul de valabilitate al autorizatiilor pentru cetatenii Municipiului Ploiesti fara venit si cei ce venit net pana la 3000 de lei, inclusiv. Persoanele AFLATE IN ACEASTA SITUATIE sunt invitate sa PRESCHIMBE AUTORIZATIILE prin locatiile de mai jos:

 

prog.png

Persoanele care nu şi-au preschimbat autorizaţia de călătorie gratuită în termen, vor fi considerate persoane frauduloase pe mijloacele de transport în comun şi vor suporta rigorile legii.

Pentru eliberarea / preschimbarea autorizaţiei de călătorie gratuită este necesar buletinul/cartea de identitate în original (copie), adeverinţă de salariat cu venit net pân ă la 3000 de lei, inclusiv/copie cupon şomaj/copie cupon indemnizaţie/copie declaraţie privind venit estimat/norma de venit/ cerere şi declaraţie tip în nume propriu.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.