Salonul Geta Voinea, inaugurat la Ploieşti de Valentine's Day

Publicat in Eveniment 12 Februarie 2015 2411 ori
Google+ WhatsApp
Salonul Geta Voinea, inaugurat la Ploieşti de Valentine's Day
Salonul Geta Voinea, inaugurat la Ploieşti de Valentine's Day

De VALENTINE'S DAY, in Afi Palace Ploiesti va avea loc Inaugurarea celui mai NOU salon Geta Voinea Factory, unul dintre cele mai cunoscute saloane de înfrumusetare din România.


Succesul înregistrat în hairstyling timp de peste 30 de ani, i-a asigurat Getei Voinea un nume de rezonanta în domeniu. Din 2008, Geta Voinea opereaza exclusiv sub brandul GV Hair International, cunoscut publicului larg sub numele de Geta Voinea Hair and Beauty Salon.

Geta Voinea Factory este un concept fresh, ce vine cu o noua abordare. Pentru acest concept s-a dezvoltat un sistem special si foarte atractiv de stabilire a preturilor la serviciile de Hair, Nails si Beauty, oferite clientilor. Acesta le permite achizitionarea de pachete la care se pot adauga servicii individuale sau aditionale, iar prin cardul de membru Geta Voinea vor avea beneficii substantiale la preturile deja atractive.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.