Cursa nocturnă The MOUNTAIN ASSAULT, pe 21 februarie, la Sinaia

Publicat in Eveniment 12 Februarie 2015 734 ori
Google+ WhatsApp
Cursa nocturnă The MOUNTAIN ASSAULT, pe 21 februarie, la Sinaia
Cursa nocturnă The MOUNTAIN ASSAULT, pe 21 februarie, la Sinaia

Asociaţia Outdoor România în parteneriat cu Primăria Orașului Sinaia, organizează , pe 21 februarie, prima ediție a The MOUNTAIN ASSAULT. Evenimentul este o competiție deschisă oricărui iubitor al muntelui și al activităților în aer liber, o cursă nocturnă individuală care se desfășoară, în paralel, la două discipline: schi de tură și alergare montană.

 

Sunt necesare: o stare bună de sănătate, un nivel de pregătire fizică de la mediu în sus, un echipament adecvat și o gustare în rucsac.

Lungimea traseului The Mountain Assault 2015 este de 6,69 km cu o diferență de nivel de +1217m. Cursa constă într-o urcare din Sinaia (start de la Primăria Sinaia) până la Cabana Miorița (cota 2000). Traseul pentru schi alpinism și alergare sunt comune cu mențiunea că traseului de schi alpinism i se păstrează un culoar de aproximativ 2-3 m lățime.

Concurenții vor parcurge următorul traseu complet: Start Primăria Sinaia - Stația Inferioară a Telegondolei Sinaia - Pârtia Nouă - Cota 1400 - Pârtia Drumul de Vară - Cabana Miorița.

Ora de start va fi 17.00.

Vor fi trei categorii de concurs la cele două probe: băieți < 35 ani, băieți > 35 ani, fete - open.

Se vor acorda premii primilor trei clasați atât la fiecare categorie, cât și la „general”. Cele 100 de locuri puse la dispoziție concurenților de către organizatori au fot ocupate într-un timp foarte scurt, ceea ce demonstrează necesitatea organizării acestui tip de întrecere în zonă, dar mai ales interesul tot mai crescut al sportivilor pentru aceste ramuri ale sportului de tip outdoor.

The MOUNTAIN ASSAULT este organizat cu sprijinul: Trepte, Clinica ProVita, Columbia Sportswear, Anconi Construct, Gravity Sportswear, Carapthian Man, Absolut Outdoor și H2O Sinaia.

Detalii pe site-ul oficial: www.outdoorromania.ro

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.