Din ce în ce mai mulţi tineri drogaţi ajung la Spitalul Judeţean

Publicat in Eveniment 04 Februarie 2015 1509 ori
Google+ WhatsApp
Din ce în ce mai mulţi tineri drogaţi ajung la Spitalul Judeţean
Din ce în ce mai mulţi tineri drogaţi ajung la Spitalul Judeţean

Problema consumului de droguri numite etnobotanice a redevenit una de actualitate în Prahova. Dacă în lunile de la finalul anului trecut la Spitalul de Urgenţă Ploieşti ajungeau câte doi tineri în urma consumului de astfel de substanţe halucinogene, în ianuarie s-au înregistrat 16 cazuri, şi seria internărilor continuă.

Este vorba despre persoane tinere, cu vârste de până la 20 de ani, al căror comportament poate de deveni periculos sub influenţa drogurilor. Poliţiştii atrag şi ei atenţia asupra riscului pe care îl reprezintă consumul de substanţe halucinogene.

Conform poliţiştilor, apar pe piaţă substanţe aşa-zis etnobotanice al căror conţinut este diferit de la zi la zi, deşi poartă acelaşi nume. Furnizorii amestecă la ochi substanţe cumpărate vrac. În funcţie de momentul procurării, un consumator va avea într-un plic compoziţii diferite, ceea ce face ca şi efectele drogurilor să fie diferite şi greu de anticipat, punând uşor viaţa în pericol.

Furnizorii amestecă la ochi substanţe cumpărate vrac. În funcţie de momentul procurării, un consumator va avea într-un plic compoziţii diferite, ceea ce face ca şi efectele drogurilor să fie diferite şi greu de anticipat, punând uşor viaţa în pericol.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.