O delegaţie din China vine în vizită de lucru în Prahova

Publicat in Eveniment 04 Februarie 2015 526 ori
Google+ WhatsApp
O delegaţie din China vine în vizită de lucru în Prahova
O delegaţie din China vine în vizită de lucru în Prahova

La invitatia Camerei de Comert si Industrie Prahova, vineri, 6 februarie 2014, o delegatie din R.P. Chineza, condusa de Dl. Wang Liwei – Directorul Biroului pentru Comert Exterior si Cooperare Economica al Provinciei Liaoning se va afla intr-o vizita de lucru in judetul Prahova.

Actiunea reprezinta o oportunitate deosebita pentru dezvoltarea unor colaborari si parteneriate de afaceri si institutionale intre judetul Prahova si Provincia Liaoning, cea mai puternica provincie din Nord-Estul Chinei din punct de vedere economic, cu o populatie de peste 43 milioane locuitori.

Programul cuprinde discutii de lucru cu reprezentantii Camerei de Comert si Industrie Prahova precum si cu autoritatile locale si judetene. Vor fi abordate teme privind identificarea sectoarelor unde exista oportunitati pentru localizarea de investitii chineze precum si gasirea unor modalitati de stimulare a exportului prahovean catre China.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.